TERRA Alapítvány

English version

Ha az alapítványról, terveinkről további információkat szeretne vagy javaslata, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a Kapcsolja be a JavaScriptet az emailcím megtekintéséhez címre vagy levélben az alapítvány postacímére.

Ha az alapítványt bármilyen módon támogatni tudná céljai elérésében, kérjük a fenti e-mail címen vagy levélben vegye fel a kapcsolatot velünk.

Postacímünk:
TERRA Alapítvány
4030 Debrecen, Tátra u. 12.

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át a közhasznú TERRA Alapítvány támogatására!

Az Alapítvány célja a környezetkultúra fejlesztése hazánkban, felhasználva ehhez a modern technika vívmányait. Munkánk során olyan oktatási- és ismeretterjesztö anyagokat készítünk, amelyek az internet segítségével bárki számára ingyenesen hozzáférhetők. Ezeket az anyagokat számos iskolában a biológia oktatásában rendszeresen használják. Az anyagok bővítéséhez, további fotók, leírások készítéséhez, új projectek indításához kérjük az Ön támogatását is. Amennyiben lehetősége van, és munkánkat támogatásra méltónak érzi, kérjük személyi jövedelemadójának 1%-át ajánlja fel Alapítványunknak, és az erre a célra szolgáló űrlapot (mely minden SzJA bevallásgarnitúra része) a következőképpen töltse ki:

A kedvezményezett adószáma: 18548121-1-09
A kedvezményezett neve: TERRA Alapítvány a Környezetvédelemért és az Oktatásért

Támogatását előre is köszönjük

A TERRA Alapítvány kuratóriuma


Utoljára módosítva: 2017.04.12.

Design: